Saxenda

Kopen in Nederland

Kopen in België

Saxenda online kopen

Saxenda wordt verkocht op doktersrecept in reguliere apotheken of na consultatie op afstand en online recept op speciale online platformen. 

De online verkoop van deze en andere geneesmiddelen is legaal. Niet alle online apotheken beschikken echter over de nodige functionaliteit om voorgeschreven medicijnen voor gewichtsverlies te verkopen. Hiervoor moeten patiënten een consultatie op afstand en een recept kunnen krijgen.

Een consult op afstand houdt in dat je een vragenlijst invult, die vragenlijst door een arts laat nakijken, aanbevelingen van de arts krijgt en een online recept krijgt. Het is hetzelfde consult als het gewone consult, maar in een handigere vorm. Je hoeft er geen afspraak voor te maken. Het online recept is hetzelfde recept dat iedereen gewend is. Dankzij het digitale formulier kun je het snel naar een partnerapotheek sturen om de levering te regelen. Door het bestelgemak kunt u uw medicatie de volgende werkdag al ontvangen.

Hoe koop ik Saxenda met levering in België?

Om de beste aankoopvoorwaarden te krijgen van het medisch platform, moet je naar de Belgische versie van de website gaan. Saxenda kan ook gekocht worden in Spanje, Duitsland en Frankrijk. Voor elk land is er echter een andere versie van de website.

Hoe kan ik Saxenda kopen met levering in Nederland?

U kunt Saxenda bestellen op de Nederlandse versie van de website. Uw algoritme verandert niet van land tot land, maar sommige organisatorische eigenaardigheden van online platformen laten het niet toe om internationale levering te bestellen. Houd dus in de gaten of je de juiste versie van de website hebt bezocht.

Kan Saxenda zonder recept worden besteld?

Als je geen recept hebt, maar wel bereid bent om een online recept te krijgen, dan ja – dan kun je Saxenda bestellen. Als je op zoek bent naar oplossingen om geen recept te krijgen, dan kunnen we je die niet aanraden. We hopen dat u illegale verkopers vermijdt en de zoektocht naar Saxenda zonder recept opgeeft. Het is een receptgeneesmiddel. Online platforms geven genoeg handige opties voor het snel bestellen op basis van recept, dus er zijn bijna geen mensen meer die serieus op zoek zijn naar over-the-counter Saxenda.

Saxenda kopen bij Kruidvat

Saxenda is niet te koop bij Kruidvat. Het zal ook niet snel verkocht worden in deze winkelketen. Er zijn daar ook geen andere voorgeschreven afslankmiddelen. Afslankmiddelen die daar verkrijgbaar zijn, kunnen niet worden beschouwd als een vervanging voor liraglutide-injecties. 

Prijs

De prijs van Saxenda in België en Nederland is gematigd. Modernere medicijnen kosten aanzienlijk meer. Als je online bestelt, omvat de prijs, naast de kosten van het geneesmiddel, ook de levering en het consult van een arts op afstand. Als je geld wilt besparen, neem dan de grootste verpakking. Hierdoor zullen je maandelijkse therapiekosten 20-30% lager zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *