Orlistat (Xenical, Alli)

Kopen in België

Kopen in Nederland

Xenical (orlistat) online kopen

Xenical en generieke orlistat 120 mg zijn heel gemakkelijk online te kopen. Ze zijn al lange tijd op de markt, dus er is geen tekort aan in reguliere apotheken of online platforms. Het medicijn kan worden gekocht met levering in België en Nederland. Medische platforms werken ook in andere landen (Duitsland, Denemarken, Zweden, Frankrijk, enz.).

Om te bestellen moet je je registreren op het online platform, een speciale vragenlijst invullen, een aanbeveling van een arts krijgen en een recept. Je hoeft niet eens je flat of kantoor te verlaten. Medische zorg is op elk moment beschikbaar.

Orlistat 120 mg tabletten kopen in België

Je kunt Xenical of een generieke vorm kopen op de Belgische versie van de website van het medische platform. Daar vind je de beste voorwaarden die het online platform kan bieden aan de inwoners van België. De levering duurt 24 tot 48 uur en is beschikbaar in alle steden van het land.

Orlistat kopen in Nederland

Om een aankoop te doen moet je de Nederlandse versie van de website van het online platform bezoeken. Alleen daar kunnen inwoners van Nederland medische diensten krijgen (doktersconsult, online recept, levering van het geneesmiddel op het adres).

Orlistat zonder recept

Orlistat in een dosering van 120 mg wordt alleen verkocht met een recept. Een online recept, dat kan worden verkregen via een medisch platform, is ook geschikt voor aankoop. Dit maakt de aankoop legaal. Als een online verkoper je een dergelijke service niet biedt, is dat een van de tekenen van een frauduleus plan.

Alleen orlistat in een dosering van 60 mg wordt zonder recept verkocht. Dit is echter geen Xenical of een generiek middel, maar een geneesmiddel onder de merknaam Alli. Het is minder effectief vanwege de lage dosering. Toch is het voor sommige mensen geschikt omdat het niet zo’n sterk effect heeft op het lichaam. Meestal zijn dit mensen met een lichte vorm van obesitas of zonder obesitas, maar met overgewicht.

Xenical (orlistat) in Kruidvat

Deze tabletten zijn niet verkrijgbaar in Kruidvat. Zelfs de vrij verkrijgbare vorm van orlistat (Alli) is daar niet verkrijgbaar. Makkelijkere medicijnen en supplementen worden wel verkocht in Kruidvat. Je kunt deze winkel alleen gebruiken als je arts je aanraadt om je dieet aan te vullen met vitamine- en mineralensupplementen. Deze worden in grote hoeveelheden verkocht bij Kruidvat.

Prijs: wat is goedkoper, Xenical, Orlistat of Alli?

Orlistat is een relatief goedkoop medicijn. Xenical is duurder dan orlistat 120 mg van andere fabrikanten. Het prijsverschil is echter niet significant. De goedkoopste medicatie met dit werkzame bestanddeel is Alli. Dit komt door de lagere dosering. Het is niet nodig om het alleen vanwege de prijs te kopen. Bespreek met je arts welke dosering voor jou geschikt is. Als je 120 mg orlistat nodig hebt, kan het kopen van 60 mg weggegooid geld zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *